
Restaurant
Philippe, de eigenaar, staat achter het fornuis en tovert een gevarieerde en wisselende kaart om tot heerlijke gerechten. Hij gebruikt kwalitatieve en seizoensgebonden ingrediënten.
In de zaal zult u ongetwijfeld oog hebben voor de mooi aangeklede tafels. De zaalinrichting heeft respect voor de intimiteit van het tafelgebeuren. U vindt bij ons het ideale charmerestaurant voor een gezellig onderonsje, een etentje met vrienden of familie.
De seizoenmenu's

Menu du Vendredi à 42 euros
Filets de truite au beurre de cresson, chou pointu et céleri rave
***
Gigotin d’Agneau rôti, jus tomaté au chorizo
Courgettes et poivrons confits, pomme pètée au pesto d’ail des ours
***
Le Fromage en entremet
***
Glace vanille meringuée aux framboises confites








Praktische
informatie

Wanneer de chef zijn menu's samenstelt, staan kwaliteit, originaliteit en lichtheid van de gerechten en de bereidingen altijd voorop.Hij brengt graag ook een eerbetoon aan streekproducten.
Gesloten op woensdag na het ontbijt + donderdag
Een tafel reserveren : +32 61 46 61 38
Alle 4-gangenmenu's worden aangeboden voor de vaste prijs van 42€.
In het restaurant verwelkomen wij hotelgasten in de eerste plaats.

De salons
Het is heerlijk vertoeven in een van 3 gezellige salons. Plekjes om uzelf even te verwennen en waar u zich meteen thuis voelt. U kunt er genieten van een aperitiefje voor u aan tafel gaat, 's namiddags wat bijpraten of er de dag afsluiten.