Restaurant

Philippe, de eigenaar, staat achter het fornuis en tovert een gevarieerde en wisselende kaart om tot heerlijke gerechten. Hij gebruikt kwalitatieve en seizoensgebonden ingrediënten. 


In de zaal zult u ongetwijfeld oog hebben voor de mooi aangeklede tafels. De zaalinrichting heeft respect voor de intimiteit van het tafelgebeuren. U vindt bij ons het ideale charmerestaurant voor een gezellig onderonsje, een etentje met vrienden of familie.

De seizoenmenu's

Dressage de table au restaurant

Menu du Vendredi

Crème de champignons à l’huile de truffe

***

Filet de Lieu Noir, bouillon asiatique au ponzu,

scampi, shitakés, légumes croquants

***

Suprême de Faisan, jus réduit aux baies de genévrier, Chicon braisé, Purée de butternut

***

Bavarois au caramel beurre salé

Praktische

informatie

Wanneer de chef zijn menu's samenstelt, staan kwaliteit, originaliteit en lichtheid van de gerechten en de bereidingen altijd voorop.Hij brengt graag ook een eerbetoon aan streekproducten.

Een tafel reserveren :  +32 61 46 61 38

Alle 3-gangenmenu's worden aangeboden voor de vaste prijs van 39€.

In het restaurant verwelkomen wij hotelgasten in de eerste plaats.

20120727panorama 004.jpg

De salons

Dessin mains qui trinquent avec des coupes de champagne

Het is heerlijk vertoeven in een van 3 gezellige salons. Plekjes om uzelf even te verwennen en waar u zich meteen thuis voelt. U kunt er genieten van een aperitiefje voor u aan tafel gaat, 's namiddags wat bijpraten of er de dag afsluiten.